Kuka olemme

Me pähkinänkuoressa: Olemme joukko aivan tavallisia, iloisia ihmisiä. Olemme myös asiansa osaavia kampaajia. Aitous on meille tärkeä arvo, jota pyrimme toteuttamaan arjessamme.

Meille ihminen on aina kokonaisuus, jossa ulkopuoli ja sisäinen elämä ovat yhteydessä toisiinsa. Joskus on raskasta olla ihminen, ja silloin juttutuokio on tarpeen. Me tahdomme tehdä hyvää niin ihmisen ulkokuorelle kuin sisäpuolellekin.

Ja kuten aina: kaikki kertomasi jää meidän väliseksemme.

Meidän tiimimme

 • Emma Maris, Founder

  Emma Maris, Founder

  Hair Stylist

Emma Maris, Founder

Emma Maris on EKTA salongin toinen perustaja. Hän on ollut alalla vuodesta 2006. Emma on empaattinen kuuntelija, joka pitää huolta kaikkien hyvinvoinnista. Ei ole ollenkaan epätavallista huomata Emman uppoutuneen luottamukselliseen keskusteluun asiakkaansa kanssa. Ja samalla, ihan huomaamatta, hiukset ovat täydelliset! Hänelle on helppoa tehdä toisten olo kotoisaksi. Hyvän sydämen lisäksi Emman supertaitoihin kuuluu pitkät vaaleat hiukset.

Emman erityisosaaminen: Tiheät raidoitukset, vaalennukset ja pitkät hiukset.

 • Sara Viklund, Master

  Sara Viklund, Master

  Makeup Artist

Sara Viklund, Founder (äitiyslomalla)

Sara Viklund on toinen EKTA salongin perustajista. Hän on työskennellyt kampaajana vuodesta 2011. Sara on utelias loogikkomme, joka rakastaa imeä itseensä uutta tietoa ja nörtteillä värjäyskemian tai leikkauslogiikan parissa. Hän on ongelmanratkaisija luihin ja ytimiin ja loihtii toivottomimmistakin pehkoista esiin helposti hoidettavia tyylejä. Sara nauttii työstään eniten silloin, kun saa löytää uusia ratkaisuja ja keinoja niin tiimin johtamisen kuin kehittävän asiakaskeskustelun muodossa.

Saran erityisosaaminen: Graafiset värjäykset ja leikkaukset, kampaukset ja konsultaatiot.

 • Sofia Ekholm, Master

  Sofia Ekholm, Master

Sofia Ekholm, Master

Sofia Ekholm on työskennellyt kauneusalalla vuodesta 2005. Sofialla on uskomaton silmä muodoille, väreille, ja ongelmanratkaisulle. Hän ei ole vain kampaaja, vaan on kouluttautunut myös estenomiksi. Sofia taitaa sekä kampaukset että sisustuksen. Parhaat vinkit kodin – tai kampaamon – sisustukseen kysymme aina häneltä. Ennen kaikkea hänen luokseen kannattaa kuitenkin tulla kestävän kampauksen ja maanläheisen keskustelun toivossa.

Sofian erityisosaaminen: Luonnolliset värjäykset, tyylikokonaisuudet ja erikoisleikkaukset (hän osaa eliminoida asiakkaidemme ”ongelmahiukset”)

 • Emma Nordstedt, Senior Stylist

  Emma Nordstedt, Senior Stylist

Emma Nordstedt, Senior Stylist

Emma Nordstedt on työskennellyt kauneusalalla vuodesta 2014 lähtien ja hän on yksi näppärimmistä tyypeistä, jonka tunnemme. Nopeaälyinen ja humoristinen nainen, jonka kanssa jokainen löytää nopeasti jotain yhteistä. Emma on alalla viettämiensä vuosien aikana luonut vahvan perustan teknisestä osaamisesta ja voimme luottaa siihen, että hän ratkaisee hiusongelmat. Emma viihtyy parhaiten vaaleiden värien – joko raitojen tai vaalennusten – parissa. Hän nauttii eniten siitä, kun saa tehdä näkyviä muutoksia.

Emman erityisosaaminen: vaalennukset, sävyt ja make-overit.

 • Elin Långnabba, Senior Stylist

  Elin Långnabba, Senior Stylist

  Stylist

Elin Långnabba, Senior Stylist

Elin Långnabba on nuori kampaajalupauksemme. Elin on suorittanut kaksi tutkintoa neljän vuoden aikana. On ollut ilo saada seurata hänen edistymistään kolmen alalla vietetyn vuoden aikana. Jos kaipaat kasvipohjaista ja luonnonmukaista tapaa pitää huolta hiuksistasi, Elin on oikea valinta! Elin on etsimäsi ekokampaaja (joka taitaa kyllä myös perinteiset värjäysmenetelmät, mikäli se mietityttää). Elin ottaa sinut aina vastaan lämpimästi, ja hänen hyväntuulisuutensa tarttuu jokaiseen.

Elinin erityisosaaminen: Luonnonvärit, raidat ja kontrastit.

 • Cassandra Airenne, Stylist

  Cassandra Airenne, Stylist

Cassandra Airenne, Senior Stylist

Maailmanmatkustelija, Cassandra Airenne, on löytänyt takaisin kotiin Pohjanmaalle. Hän on ehtinyt työskennellä Uudessa Seelannissa sekä Norjassa. Hän on erittäin kiinnostunut alan kaikista osa-alueista, hiusten värjäyksistä ja leikkauksista, mutta myös sosiaalisesta mediasta ja yritystoiminnasta. Hänen avulla löydät helposti nykypäivän hiustrendeistä sinun tyylisi sopivan.

Cassandran erityisosaaminen; Balayage väritekniikkat, kuvaaminen ja SoMe.

 

Olet lämpimästi tervetullut meille!